Monday, October 3, 2022
BallinaVitrina e libritAnita Hoxha-Për ty!

Anita Hoxha-Për ty!

Për ty!
Nê oboŕrin tënd po vallēzon vjeshta!
Si qilim persian gjethet shtron për qark
Pranë oxhakut, ti lexon të miat letra…
Dhe humbesh kujtimeve, atje larg!


Janë zbehur puthjet, që të dérgoja
Fjala të dua, thjesht një rimë poeti !
Kënga jonë që mes mallit dëgjoja…
Në një shirit magnjetofoni mbeti !


Në oborrin tënd, po vallëzon vjeshta
Si qilim persian, gjethet shtron perqark,
Unë shkruaj për ty, të fundit letra…
Vulosur me lotët, që rrjedhin, pak nga pak !

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT