Saturday, October 1, 2022
BallinaVitrina e libritValbona Kolaveri-Thellësi

Valbona Kolaveri-Thellësi

Thellësi
I zbrita tehut tënd
ngadalë mjelmë
gjer në thellësi


Sirenë
iu bëra shpirtit
Oqean


Dhe dola përmbi gurë
në breg
të thërras dashninē
Rrekem ty


të mas thellësinë
me puthje
E mbytem n”puthjesh
të vrullshme
valë ëndrrash


Titanik tu bëra
Oqean
i thellë dashni

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT