Tuesday, October 4, 2022
BallinaKalendari EnciklopedikElon Musk është personi më i pasur në botë.

Elon Musk është personi më i pasur në botë.

Me një pasuri të parashikuar prej 239.6 miliardë dollarë në vitin 2022, Elon Musk, CEO i Tesla Inc dhe SpaceX, është personi më i pasur në botë. Twitter është vendi ku ai kalon pjesën më të madhe të kohës.

Një bashkëthemelues i Tesla Motors me Elon Musk në 2003, Musk aktualisht zotëron 23% të aksioneve në firmë. Fakti që ai ka revolucionarizuar transportin në Tokë, si dhe në hapësirë, është një dëshmi e shkëlqimit të tij.

Gjatë gjithë jetës së tij, ai ka punuar shumë dhe ka arritur suksese të mëdha. Elon Musk u emërua personi i vitit nga Time Magazine për vitin 2021 më 13 dhjetor, një muaj më parë.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT