Tuesday, October 4, 2022
BallinaVitrina e libritAnelja Lako-AJO MBREMJE ME SHI

Anelja Lako-AJO MBREMJE ME SHI

Ajo, nuk qe një ëndërr, as fantazi,
As mbrëmje, ku yjet flenë me radhë
Të dehura puthjet, ecnin nëper shi.
Dhe çfar shiu i ftohtë, binte atë natë


Binte në trupat tanë, të kthyer në prush,
E se ndjenim aspak të ftohtin e marrë!
Etja e zjarrtë, ish mbledhur në buzë
Dhe shiu bëhej avull mbi trupat si zjarr!

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT