Tuesday, October 4, 2022
BallinaVitrina e libritXhemajli Shala-Përjetuar një dashuri

Xhemajli Shala-Përjetuar një dashuri

Dikur pata
Përjetuar një dashuri
Të vërtetë
Me plotë pasion


Kohërat ndrruan
Edhe dashuria jonë
Pësoj të dridhurat
Shpirtrore çarjes kudo


Kështu arriti
Deri te shembja
Dhe secili u takuam
Për tu ndarë nëpër


Rrugët e botës
Në drejtime të kundërta
Unë tash kam harruar
Gjithçka jeta vazhdon

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT