Wednesday, November 30, 2022
BallinaVitrina e libritSelvije Kadriu-A THUA KEND ËNDËRRON

Selvije Kadriu-A THUA KEND ËNDËRRON

A THUA KEND ËNDËRRON

Kur Hëna ndriqon
Dritaren tënde
A thua kënd
Ti ëndërron


Sa kohë zërin tënd
Se ndjeva
E veshët mu shurdhuan
Sa kohë


Fytyrën tënde se pashë
E sytë mu verbuan
Nuk dua të ndjej
E as të shoh
Kur zërin që e dua
Dhe ata sy
Të buzëqeshur


Unë nuk i kam pranë
Nuk i dua rrezet e Diellit
Të cilat nuk më ngrohin dot
E zbrazët zemra ime
Pa rrahjet e zemrës tënde
Kur unë ta vëja kokën
Mbi gjoks


Dhe mendoja
A thua ajo do të rrahë
Vetëm për mua

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT