Wednesday, November 30, 2022
BallinaVitrina e libritDrita Fejza-TË GJITHË JEMI NJERËZ

Drita Fejza-TË GJITHË JEMI NJERËZ

TË GJITHË JEMI NJERËZ

Në fund të fundit
t’gjithë jemi njerëz
çati mbi kokë,qiellin
Me dy këmb në tokë
Ënderra plot …
kemi dhe diellin


Në fund të fundit
Shpirt trazues jemi
Ani pse nuk e themi


Të gjithë duam liri
dhe asgje nuk po bejm
Më shumë se ata


Që na i ngatërruan fatet
Me shpinë kah dielli
Pshtyjm kah qielli

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT