Tuesday, January 31, 2023
BallinaVitrina e libritMimoza Nebiaj-Duhet ta sjellim nderment...

Mimoza Nebiaj-Duhet ta sjellim nderment…

Duhet ta sjellim nderment…

Duke ikur vitet,
Kuptojme qe jeta eshte,
Llogari…


Numerojme miqte, te dashurit,
E zemres, qe u larguan nga kjo jete…
Kujtimet, durimin, humbjet, fitoret,
Duhet te mendojme friken,


Se nuk do te jemi me,
Mbi kete toke…
Plaget e shpirtit,
Ata qe na qendruan prane,


Dhe ata qe na tradhetuan ne fund…
Mendojme kohen qe na ka mbetur,
Dhe sjellim nderment kujtimet,
Dhe kjo llogari eshte

,
Qe do tregoje nese e jetuam,
Jeten gabim, ose mire,
Duhet patjeter ti kujtojme…
Jeta eshte e shkurter…

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT