Tuesday, January 31, 2023
BallinaVitrina e libritBegu Davë -S'jam....

Begu Davë -S’jam….

S’jam….

Nuk jam një yll
por yjet i dua ,
Jam veç thjeshtësia
që fle e zgjohet në mua ,
me copat e zemrës
e n’heshtje t’shpirtit ,
qëndroj pa zë, por të gjithë i dua.


Si n’akarjum ashtu e mbyllur
dashuroj gjitha yjet në univers,
ata që dritë e mirësi më falin,
dhe mërzinë ma mbytin,
yje që rrokullisen tek unë pa interes.!

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT