Tuesday, January 31, 2023
BallinaVitrina e libritValbona Kolaveri-BLU

Valbona Kolaveri-BLU

BLU

Bluja e dashnisë sime
është e thellë


Në thellinë të qiellit
zemrën
edhe gjakun e ka blu


Brinjët mbush
me frymë reje


Dhe
kur shndrit prej diellit
rrezja e saj
tejçohet detit


Mbytur brënda saj
po prapë mbetet blu

Artikulli paraprak
Artikulli i ardhshëm
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT