Tuesday, January 31, 2023
BallinaVitrina e libritDrita Fejza-TOKË E ARBËRISË

Drita Fejza-TOKË E ARBËRISË

TOKË E ARBËRISË

Shpesh ënderroj sikur ti u rrite, me merrë përdore
-Nënë me trego ç’janë gjithë k’to përmendore?


-O ky vendi ynë i dashur është djep i Perendisë
E emnoi para se të vinin pushtuesit


Tokë e Arbërisë
dhe ta dish bija e ime
Bota mund t’humbas
por jo lavdia
Emri i diellt po shëndrinë mbi rrugët
Ku u shkrua historia!

Artikulli paraprak
Artikulli i ardhshëm
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT