Tuesday, January 31, 2023
BallinaVitrina e libritSelvije Kadriu-JAM DHE NUK JAM

Selvije Kadriu-JAM DHE NUK JAM

JAM DHE NUK JAM

Ika nga trupi im
Mendja dhe zemra ime
E tash quditem
Sa shumë dhembje ndjej
E unë prap
Jam pjesë e saj
Tregom Zot, të lutem
Pse nuk mund
Të jem vetja ime
Të dashuroj pa fund
Ta shoh vetëm ate
Që e dua kaq shumë
Sytë e tij
Zërin që prekë
Thellë në shpirtin tim
Edhe pse asnjëherë
Nuk e takova
Unë i dhurova
Puthje pa fund
Apo të tjerët
Nuk e kuptuan
Se dy veta
Mund të duhen
Edhe nga larg
Pa u prekur kurr

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT