Saturday, March 25, 2023
BallinaVitrina e libritMihrije Telaku-Kjo Grua

Mihrije Telaku-Kjo Grua

Kjo Grua

Ka zhvilluar një mijë beteja..
Qëndronte ende në këmbë ta priste fëmijen e saj
Ka qare një mije lot..


Është thyer,
E tradhtuar
E braktisur,
Refuzuar,
E dhunuar,
E vrarë,


Por ajo ende është krenare..
Mur plumbë,
Dhe ra përtokë,
A ka drejtësi,
Edhe pse jemi gjini femrore
Jemi nana , jemi motra, jemi vajzat e juaja!


Kjo grua ishtë e bukur
Kjo grua ishtë e përulur
Kjo Grua
Është ajo!!
Jam une!!
Je edhe ti një ditë secila prej nesh mund të jem!!

Artikulli paraprak
Artikulli i ardhshëm
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT