Saturday, March 25, 2023
BallinaVitrina e libritUrtësiTeuta Beqari Osmani-Disa nga thëniet e mia!

Teuta Beqari Osmani-Disa nga thëniet e mia!

Disa nga thëniet e mia!

Disa nga thëniet e mia!

Pranvera ka moshën time, duke parë fytyrën time, trupin tim dhe zemrën time! T.O

Sikur të hjithë të brohorisnin “se jeta më përket vetëm mua, sepse dashuroj”, ç’mund të thonin të “verbërit”?!

Si mund të ishte dita pa natën, dhe e kundërta?!

Mos i beso premtimet e një njeriu që nuk ka dhënë “prova” …T.O

Pasurinë e kam pasur në duart të huaja, por ja që më iku, nuk la gjurmë, por duart e mia i kam akoma në vënd! T.O

Mos u bë i pasur me duart e tjetrit!T.O

Që kur krijova mosbesimin tek të tjerët, besova dhe “dashurova” më shumë vetveten!T.O

Një gjë kam kuptuar përtej së zakonshmes, se nuk është dija apo shkolla të të bërit njeri, por jeta! T.O

Njoha shumë të shkolluar dhe me mastr shkollimesh, por nuk njoha tek ata njeriun e vërtetë!T.O

Pata fatin që kam njohuri një artizanat(Galanter-Këpucarinë), ku më dha mundësira që të kuptoja filozofinë! T.O

Në një dashuri që vihesh në rradhë e dyta, hiq dorë! T.O

Artikulli paraprak
Artikulli i ardhshëm
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT