Friday, June 2, 2023
BallinaVitrina e libritAHMET SELMANI: LUTJE PËR SHQIPËRINË DHE KOSOVËN

AHMET SELMANI: LUTJE PËR SHQIPËRINË DHE KOSOVËN

AHMET SELMANI: LUTJE PËR SHQIPËRINË DHE KOSOVËN

(ose kujtesë për thikën e ngulur në mes)

Ynëzot
bëje Shqiprinë t’i mbajë sytë
nga Kosova
dhe Kosovën t’i mbajë sytë
nga Shqipëria
e të kujtohen se janë një trup
i ndarë më dysh
e ta heqin thikën e vjetër që u rri
ngulur në mes
amin

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT