Friday, June 2, 2023
BallinaVitrina e libritValbona Kolaveri-LULE KUJTIMI

Valbona Kolaveri-LULE KUJTIMI

LULE KUJTIMI

Në retinë të syrit tim
Malli yt
Pluskon lot


Rrëshqet mbi faqe
Dritë


Dhe shkëlqen në zemër
Lule kujtimi
Që nuk vyshket
Asnjeherë


Tek ushqehet me shpirt

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT