Monday, December 11, 2023
BallinaVitrina e libritValbona Kolaveri-ATY

Valbona Kolaveri-ATY

ATY

Aty ,
Ku ditët
Qepenat për ne
S’mundën t’i ngrenë


Dhe netët ,
Kaprçoze
U kyçën në vetmi


Aty
Ku ēndrrat
Na braktisën për pak


Vetëm aty
Mundēm të kuptonim
Njëri tjetrin më mirë

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT