Tuesday, October 3, 2023
BallinaVitrina e libritValbona Kolaveri-HËNA BLU

Valbona Kolaveri-HËNA BLU

HËNA BLU

Hëna blu e thellë
Në një natë të qetë

Në shumë zemra luan
Me të tjera, qan dhe qesh

Sytë gacë të ndezun,
Luten në vetminë e qiellit

Xixëllojnë yje
Përtej perde resh

Shkëlqejnë, dhe ndrijnë
E kërkojnë në shpirt, dashni

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT