Monday, December 11, 2023
BallinaVitrina e libritAlbina Ceka-DASHURIA, DRITË NË SHPIRT

Albina Ceka-DASHURIA, DRITË NË SHPIRT

DASHURIA, DRITË NË SHPIRT

Dashuria vjen si fllad i lehtë,
të përkëdhel me një shikim,
të bën për vete dhe e ndjen
me një prekje, një përqafim.


Dashurinë në ajër e ndjen,
të elektrizon në fluturim,
vjen si dritë në zemër të hyn,
si refren kënge kthehet në himn.


Nëse rrugët ndahen papritur,
në shpirt të mbetet porsi dritë,
kthehet në ëndërr të ndritur
të shoqëron ngado çdo ditë.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT