Monday, December 11, 2023
BallinaVitrina e libritDaut Maliqi-URAT E DASHURISË

Daut Maliqi-URAT E DASHURISË

 · 

URAT E DASHURISË

Askush në jetë
Nuk gëzon lumturi,
Pa besim në Zot,
E mendim pozitiv.


Rruga jetësore,
Është plot mê sfida,
Më dije e mençuri,
Përballohen të gjitha.


Puna dinitoze,
Besimi në vetvete,
Dhe mirésjellja e sinqeriteti,
Na lehtësojnê rrugêtimin jetêsor.


Por mbajeni në med,
O njerëz të tē mirë,
Dashuria më zemër,
Na lumturon në jetë.


Krijoni pra kudo që jeni,
Ura të miqësisë,
Ura të mirëqenies,
Ura të dashurisê.


Jetên ndertone,
Pa dhunê e frigé,
Pa urrejtje e ndasi,


Por vetem mê harmoni
Dhe mê plot besim e dashuri!

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT