Sunday, April 14, 2024
BallinaNatyraFestimi i veçantë i ditës së flamurit në Kamenicë

Festimi i veçantë i ditës së flamurit në Kamenicë

Dita e Flamurit dhe e pavarsisë së Shqiperisë u festua në të gjitha viset Shqiptare ,ndërsa në qytezën e Kamenicës u festua në një menyrë të veçantë . Një grup kalorësish parakaluan nëpër qytezë me kuaj dhe duke bartur flamurin kombëtar , natyrisht se kjo ngjarje nuk i shpëtoi objektivit të fotografit të mirënjohur Kosovar Arian Mavriqi i cili na solli këto pamje mahnitëse .

Fotografi :Aian Mavriqi !
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT