Sunday, July 21, 2024
BallinaKulturëMurat Ajvazi zgjidhet anëtar i Akademisë shqiptaro amerikane

Murat Ajvazi zgjidhet anëtar i Akademisë shqiptaro amerikane

Akademia Shqiptaro-Amerikane e Artit dhe Shkences me seli ne New York, ka marrë vendimin per pranimin e Z. Murat Ajvazi anetar e te kesaj Akademie, duke i akorduar titullin “Akademik”.

Aktiviteti u zhvillua ne nje mjedis miqesor me pjesemarrjen e miqve nga Tirana, miqve te shumte shqiptarë nga Zvicra dhe vende tjera  dhe  familjarëve  te Akademikut te Titulluar.

Ky vendim u mireprit nga z.Murat Ajvazi i cili shprehu mirënjohjen dhe falënderimin ndaj qarqeve udhëheqese të Akademise shqiptaro amerikane për të qenë pjesë e Kësaj Akademie te respektuar

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT