Saturday, July 20, 2024
BallinaVitrina e libritAge Bilani Luka-Kthejuni ne vendin tuaj.

Age Bilani Luka-Kthejuni ne vendin tuaj.

Kthejuni ne vendin tuaj.

Si dallendyshet u larguat.
Nga varferia ne mergim.
Dallendyshet kerkojne klimen.
Ata nuke duan freskine.

Ju punoni per te tjere.
Atje jeni dimer e vere.
Dallendyshet kthehen prap.
Te folezat ne pallat.

Ju femijet po i lindni.
Ne dhe t’huaj ne mergim.
Zemra prinderve u shkrihet.
Luten Zotit per nje kthim.

Shpendet ikin ne mergim.
Kalojn vjeshte e dimerin.
Kthehen prap si perhere.
Ne pranvere e ne vere.

Dhe ju bije te shqipes nane.
Mendoni nga keni ardh.
Femijeve tuj pash PERENDINE!
Mos u mohoni gjuhe ,kulture,kombesi e historin!

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT