Friday, May 24, 2024
BallinaLajmePërgjigja epike e qytetarit kur i kërkohet certifikata e vaksinimit

Përgjigja epike e qytetarit kur i kërkohet certifikata e vaksinimit

Sipas masave të reja, për të shfrytëzuar transportin publik duhet të kenë një dëshmi që janë të vaksinuar apo testin negativ të Covid-19, por një qytetari të cilit i është kërkuar kjo dëshmi në njërën nga linjat urbane në Prishtinë, ka pasur një përgjigje epike


Klan kosova, ka përcjellë nga afër se a po respektohen masat e reja të marra nga Ministria e Shëndetësisë gjatë përdorimit të transportit publik nga qytetarët.

Por një qytetar jo vetëm që ka refuzuar të tregoj certifikatën e vaksinimit por reagimi ka qenë epik.

“Dil jashtë”, i është përgjigjur qytetari personit përgjegjës për kontrollin e certifikatës vaksinës në momentin që i është kërkuar kjo dëshmi.

Duhet theksuar se Ministri i Shëndetësisë, prezantoi të dielën masat e reja Anti-COVID. Latifi me këtë rast bëri të ditur se qytetarët duhet të paraqesin dëshminë se janë të vaksinuar, apo testin negativ të COVID-19 nëse duan të shfrytëzojnë transportin publik dhe privat

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT