Tuesday, June 18, 2024
BallinaLajmeNesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto komuna

Nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në këto komuna

KEDS’i ka bërë të ditur se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Kjo ndërprerje do të bëhet për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

14.12.2021
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragobili (kodi: 82082006) nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Investim në linjën e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bizneset (kodi: 82000020) nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: 19 konsumatorë komercial – rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, Rr.489 Avdullah Bugari, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.493 Hasan Prishtina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.547 Tafil Zyberi, rr.551 Edit Durham dhe fshati Zatriq.

Arsyeja: Lidhja unazore e dy daljeve.

14.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Varrezat e Hebrenjëve 1 (kodi: 11000013056) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Varrezat e Hebrenjëve 2 (kodi: 11000013132) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Rezervari 2 (kodi: 11000013088) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Rezervuari 5 (Shkolla Amerikane) (kodi: 11000013128) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV “Arkos” shpk-Visar Tahiri (kodi: 11000013202) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Besart Baruti “BARUTI GROUP”SH.P.K (kodi: 11000013203) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Lulzim Rizah Zhdrella N.P.SH.”TERMOPAN (kodi: 11000013204) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Rezervari 3 (kodi: 11000013057) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS shtylla Pireva (kodi: 11000013) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Varrezat e Hebrenjëve 1 dhe 2, Rezervari 2, 3, 4 dhe 5, Baruti group, Shkolla Amerikane, Arkos, Termopan, Univerzal Faik Hasani, Pireva.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekur.

Ndërprerja do të ndodhë jo në të gjithë daljen njëkohësisht, por transformotor pas transformotori dhe koha e ndërprerjes së transformatorëve nuk do të zgjasë shumë brenda intervalit të përcaktuar.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Ismet Kraniqi (kodi: 11000014222) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV “Arking”sh.p.k-Agim Raifi (kodi: 11000014223) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Ismet Krasniqi dhe Arking Sh.P.K.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekur.

Ndërprerja do të ndodhë jo në të gjithë daljen njëkohësisht, por transformotor pas transformotori dhe koha e ndërprerjes së transformatorëve nuk do të zgjasë shumë brenda intervalit të përcaktuar.

3.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Matiçani 1 (kodi: 19000041004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Shemsi Llapashtica (kodi: 19000041010) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Molika (kodi: 19000041009) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Matiçani 4 (kodi: 19000041007) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Matiçani 3 (kodi: 19000041006) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Matiqani 1,2,3 dhe 4,Molika,Shemsi Llapashtica

Arsyeja: Konvertimi ne 20kV i trafostacioneve të lartcekur.

Ndërprerja do të ndodhë jo në të gjithë daljen njëkohësisht, por transformotor pas transformotori dhe koha e ndërprerjes së transformatorëve nuk do të zgjasë shumë brenda intervalit të përcaktuar.

14.12.2021

Punime nga KOSTT-i

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 110/20(10)kV Kamenica (kodi 620000) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:05 deri në ora 00:10.

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë), Rrugët: Adem Jashari, Agim Ramadani (një pjesë), Basri Canolli, Fehmi Agani, Iliria (një pjesë), Ismajl Qemajli, Konferenca e Rambujesë (një pjesë), Nëna Terezë, Ramadan Kastrati, Selver Kryeziu (një pjesë), Skënderbeu, Vudro Wilson, Car Llazar (një pjesë), Emin Kryeziu (një pjesë), Haki Efendi Sermaxhaj, Kamenicë, Metush Krasniqi (një pjesë), Muharrem Fejza (një pjesë), Mulla Idriz Gjilani (një pjesë), Qendër, Qendra Tregtare, Sahit Baliq, Vuk Karagjiq (një pjesë), Xhelal Sopi (një pjesë).

fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc, erivojcë (një pjesë) dhe Ruboc, Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjëja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec, olec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc, Tirinicë (një pjesë), Dajkoc, Muçivërc, Rogaçicë dhe Shipashnicë e Poshtme (një pjesë), Hodonc, Karaçevë e Poshtme, Karaçevë e Epërme, Katushnicë (një pjesë) dhe Rogaçicë, Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël, Tomanc, Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë), Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm dhe Kormnjan i Epërm.

Arsyeja: Kalimin e ngarkesës nga TR2 në TR1.

14.12.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Benafi (kodi: 74000010008) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: TS Benafi

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4 kV, sipas zgjidhjes teknike.

15.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (kodi: 12000023101) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Rr. Justiniani, Pashko Vasa dhe Kosta Novakoviq.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Qyteza Pejton.

Arsyeja: Për realizimin e kyçjeve shtëpiake.

15.12.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku (kodi: 40041005) nga ora 09:30 deri 10:30

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe IRK-ja.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Badovc do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Graçanicë te ura (kodi: 10014004042) nga ora 10:30 deri 14:30

Vendet: Graçanicë te ura.

Arsyeja: Punë përgatitore për kyçje të objektit afarist në rrjetin 0.4 kV sipas pëlqimit elektro-energjetik.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT