Thursday, June 13, 2024
BallinaLajmeShSKUK: Në trajtim 11 pacientë me COVID-19 pozitivë dhe 26 post-COVID

ShSKUK: Në trajtim 11 pacientë me COVID-19 pozitivë dhe 26 post-COVID

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, bazuar në raportet nga klinikat COVID-19 dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 37 pacientë, 11 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 26 post-COVID, përcjell Gazeta Blic.

Prej numrit të përgjithshëm të pacientëve, 12 prej tyre janë me oksgjeno- terapi, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid

LAJME

ShSKUK: Në trajtim 11 pacientë me COVID-19 pozitivë dhe 26 post-COVID

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, bazuar në raportet nga klinikat COVID-19 dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 37 pacientë, 11 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 26 post-COVID, përcjell Gazeta Blic.

Prej numrit të përgjithshëm të pacientëve, 12 prej tyre janë me oksgjeno- terapi, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacient

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 1 pacient

Spitali i Ferizajt, 1 pacient.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT