Thursday, June 13, 2024
BallinaNgjyra jete62 vjeçari përfundon me 10-she masterin në matematikë

62 vjeçari përfundon me 10-she masterin në matematikë

62 vjeçari, Ismet Mustafa, nga Rainca e Preshevës ka mbrojtur me notën 10 temën e magjistraturës në matematikë në Universitetin e Tetovës.

Tema mbante titullin “Stabiliteti i njehsimeve numerike”, ndërsa u mbrojtë të hënën para komisionerëve të udhëhequr nga profesorët: Lazim Kamberi, Xhevahir Beqiri dhe mentori i kandidatit, Billadh Shahini. E komisioni e vlerësoi prezantimin e punimit me notë maksimale, raporton Rainca.com.

Mustafa që e ka edhe epitetin fetar të haxhiut, është mësimdhënë i matematikës në shkollën fillore “Zenel Hajdini” në Raincë.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT