Saturday, April 13, 2024
BallinaSportPërkushtim i veqantë i Kristiano Ronaldos ndaj nënës së tij

Përkushtim i veqantë i Kristiano Ronaldos ndaj nënës së tij

Gjatë një interviste, Cristiano Ronaldo u pyet: “Pse nëna juaj ende jeton me ju? Pse nuk i ndërtoni asaj një shtëpi?”Ronaldo: Nëna ime më rriti duke sakrifikuar jetën e saj për mua. Ajo shkoi në shtrat e uritur, vetëm për të më ushqyer. Nuk kishim para për asgjë. Ajo punonte 7 ditë në javë dhe natën si pastruese për të blerë këpucët e mia të para për të qenë në gjendje që unë të bëhesha një lojtar i suksseshëm, dhe i gjithë suksesi im i kushtohet asaj. Dhe për sa kohë që ajo ka jetë ajo do të jetë gjithmonë pranë meje, duke pasur gjithçka që mund t’i jap. Ajo është streha dhe dhurata ime më e madhe.”

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT