Monday, September 25, 2023
BallinaVitrina e libritRifat Ismaili-DIAGRAMA E VDEKJES

Rifat Ismaili-DIAGRAMA E VDEKJES

DIAGRAMA E VDEKJES
Në jetë, askush nuk më pret,
dhe erë e vjeshtës mungon.
Shpirtrat rrëzohen nga qiejt në det,
kjo kohë ngjarjet masakron.


Plakem çdo ditë si eremit,
çdo çast veten e përsos.
Në jetë vdekjes i jam besnik,
mes librash fatin e varros.


Mbi barkun e stinëve shkruaj ” LIRI”,
dhe veten shpenzoj si një zjarr.
Përqark meje, vallëzojnë njerëz të mirë
për çdo herë, gjithnjë e më pak…

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT