Wednesday, November 30, 2022
BallinaVitrina e libritErmentila Guci-Mbahu pak…

Ermentila Guci-Mbahu pak…

Mbahu pak…

Sy të lodhur
Buzë të thara,
Zemërplasur…


Nguli këmbët ngadalë,
Mos vrapo…
Gëzohem e kur ti ecën me hapa,
Ndërsa mendimet të bëhen barrë,
të palalizojnë.


Mbahu pak …ja do të zgjas dorën

Do të jap edhe krahun po u lodhe
mbështetu pak…
Po të jap dhe zemrën …kur fuqia të harron …
Kujto’’ Dashuria për dashuri mbijeton !

Artikulli paraprak
Artikulli i ardhshëm
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT