Tuesday, October 3, 2023
BallinaVitrina e libritMimoza Nebiaj-Martesa...

Mimoza Nebiaj-Martesa…

Martesa…

Te martohesh eshte,

Gje e bukur,

Por askush nuk tha,

Se eshte e lehte,

Te gjithe ata qe u martuan,

Te pakte ishin,

Qe pane gezime ne jete,

Te martohesh eshte,

Gje e bukur,

Per ata qe jane me kembe,

Ne toke,

Se ate qe e kane ne krahe,

E mendojne vec si prone,

Te martohesh,

Eshte gje e bukur,

Po ta dish dhe ta mbrosh,

Fort,

Me kete kohe qe erdhi,

Sot askujt dot nuk,

I beson,

Te martohesh eshte gje,

E bukur,

Por ku jeta te godet forte,

Te merr njeriun e zemres,

Aty nuk mundesh,

Te ngrihesh dot…

Erdhi kohe e veshtire,

Te martohesh,

Dhe te krijosh nje lidhje,

Vetem njeri dashuron,

Se tjetri ben loje,

Te martohesh eshte bukur,

Por askush nuk tha,

Se do te dua nje jete,

Bejne premtime pa dogane,

A thua te ka dashur,

Vertete?

Eshte bukur te martohesh,

Por askush nuk vendos,

Si burri dhe gruaja,

Dy te mire nuk behen,

Toke…

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT