Friday, February 23, 2024
BallinaVitrina e libritBrixhilda Dede -PËRMBI DASHURITË

Brixhilda Dede -PËRMBI DASHURITË

PËRMBI DASHURITË

Ti, shpirti im binjak, .. fati na deshi larg e larg.
Melhem ëndrash shfaqesh e më bën të buzëqesh.
Ti që rilind shpirtin tim.
Me ty dua të jem, deri amshim.
Vite kaluan në heshtjen e dhimbjes.
Su plak kurrë ndjenja jonë.
Ç’ do thinjë e rudhë mori emrin tënd.
Dhe unë, e jotja mbeta përgjithmonë.

Te dua dhe s kam frik se bej mekat.
Prej dashuris dhe huqet ti duroj.
I neneshtruar per jet ne fat.
Te gjitha endrat me ty i shoh.
Nuk ika prej teje, per te harruar.
Çeshtje kohe dhe pse ngjaj me nje te plagosur.
Ty dhe vetem ty ,te kam dashur.
Ti e di, ne ate zemer kam firmosur.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT