Thursday, June 13, 2024
BallinaVitrina e libritLibri dhe kultura norvegjeze ...

Libri dhe kultura norvegjeze …

NORVEGJEZET NJIHEN SI NJEREZ TE DITUR DHE INTELEGJENT.

Ata shfrytezojnë cdo vend për tu afruar me librin dhe shteti u ofron mundësinë që ta kenë librin kudo,këtë e deshmojnë minibibliotekat të cilat janë të vendosura edhe në malet më të larta . është për tu admiruar kujdesi i banorëve ndaj këtyre mini bibliotekave sepse asnjëra nuk është e dëmtuar,nje shembull i mirë për tu kopjuar edhe nga populli ynë sepse për fat të keq në Kosove para dy viteve u vendosën edhe në Prishtinë në disa vende por për fat të këq ato u shkatërruan nga vandalet dhe keqbërësit.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT