Friday, May 24, 2024
BallinaNatyraBie bora parë në Prevallë …

Bie bora parë në Prevallë …

Prevalla jo vetëm në stinen e verës por edhe në Vjeshtë ka një pamje mbresëlënse .

Sot sapo ka filluar të bie bora e parë në vendin e Prevallës . 

Horizonti i Prevallës është mbuluar me një borë të lehtë dhe relaksues per syrin e njeriut . 

Nuk ka nevojë për të shtuar asnjê fjalë më shumë , vet fotot flasin : 

Burimi : Gazeta Ciceroni
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT