Tuesday, October 4, 2022
BallinaVitrina e libritSyhejl Havolli-JETA DHE KËNGA

Syhejl Havolli-JETA DHE KËNGA

JETA DHE KËNGA

Secila ditë po më agon
Me dritën e syve tu


Livadheve të dashurisë
Lulet kanë marrë
Ngjyrën e buzëqeshjeve tua


Me ato ngjyra
Dua ta shkruaj këtë këngë
Për sytë tu gështenjë
Për dashurinë që na bashkoi


Secilën ditë
Jeta dhe kënga
Po marrin hov
Drejt shtigjeve të dritës.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT