Sunday, July 21, 2024
BallinaVitrina e libritShepresa Zurnaci-JETA

Shepresa Zurnaci-JETA

Jeta eshte udhetim pa fund
Ku gjate udhetimit nuk dihet caku
Ne udhetim duhet pasur
Durim dhe shprese
Une ende shpresoj


Jeta eshte shkolle
E tera me provime
Per ti dhene provimet
duhet ditur perdorur kohen
Une gabova veq pse u vonova

Jeta te jep mundesi
Ato qe kerkova nuk kisha
Ato qe mu deshten pata
Sot kam te gjitha qe kerkoj
Por ato qe me duhen skam me


Duroni shpresoni
Mos vonohi kohen matni mire
Mundesin vlersoni

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT