Thursday, June 13, 2024
BallinaVitrina e libritPiro Millona Minella-... " Ti më tregove dashurinë e vërtet shpirtërore, lumturinë...

Piro Millona Minella-… ” Ti më tregove dashurinë e vërtet shpirtërore, lumturinë dhe se si ndihet vërtet një shok shpirti…”

…E mban mënd si të gjeta, ashtu thjesht natyrshëm, dhe ja sot sa herë të shikoj, zemra ime buzëqesh ndryshe rrezaton fuqishëm.

Dhe unë kurrë nuk kam qenë më e njëjta që ai moment kur hyre në shpirtin tim.

Por si atëherë, pa të njohur Ty nuk dua të jem më.

Kur erdhe në jetën time gjithshka është më e ndritshme.

Të qeshurat edhe më të forta.

Lumturia edhe më e lumtur.

Por më beso se gjithshka u realizua falë teje.

Ndoshta të gjeta për të të treguar se si të jetosh dhe ndoshta më gjete për të më treguar se si të dashuroj.

Çdo gjë që mendoja dhe ndjeja ndonjëherë e dija për dashurinë…

Por Ti më tregove dashurinë e vërtetë, lumturinë dhe se si ndihet vërtet një shok shpirti.

Të shtrij dorën time shtrëngoje me dorën tënde dhe ta duam njëri-tjetrin deri në fund të ditëve tona…

Por edhe atëherë, vetëm pak më shumë.

Faleminderit që i dhe zemrës sime një vënd strehimi të sigurtë nga dallgët e jetës dhe dashurisë sime një të ardhme të sigurtë.

Ishe Ti që më bëre të besoja në dashuri kur nuk mund të besoja as në veten time…

…Dhe kam në plan ta kaloj pjesën tjetër të jetës duke bërë këtë dhe shumë më tepër. Thjesht “Të dua”….

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT