Tuesday, June 18, 2024
BallinaKendi i fotografitGjendje e mjerushme e papastërtisë e lumenjëve në Kosovë

Gjendje e mjerushme e papastërtisë e lumenjëve në Kosovë

Kosova përshkruhet nga disa lumenj të cilët dikur na mahnisnin me ujin e pastër dhe të kënaqej syri dhe shpirti kur qendrojë pranë tyre,për fat të keq sot gjendja është katastrofale.Lumejntë tanë sot kundermojnë nga papastërtia e madhe sapo të afrohesh afër tyre tmerrohesh nga kundërmimi i mbeturinave të ndryshme të hedhura pa kujdes, kjo ,jo vetëm qe e ndotë rrjedhën e ujit,ajo ka ndikuar për të keq edhe në floren dhe faunen që jeton në lum dhe aty përreth duke krijuar një tabllo të merrme,Kete gjendje më së miri na e rrëfen fotografi i mirënjohur kosovar Arian Mavriqi i cili i ka bërë disa foto të cilat më së miri na e dëshmojne këtë.Eshtë koha e fundit që më në fund të vedisohemi si qytetarë dhe ti ruajmë pasuritë me të cilat e ka shpërblyer zoti vendin tone të bukur .

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT