Saturday, July 20, 2024
BallinaVitrina e libritValbona Kolaveri -DËGJO

Valbona Kolaveri -DËGJO

DËGJO

Dëgjo këtu
Ti
Burrë,
Zotni,
Apo çje tjetër
Zot,
Apo Shën Pjetër

Me mua mëkatojnë
Të gjithë,
Se jam grua
Hyj dashnish

Ëngjēll përmbi qiell,
Dhe në tokë jetë,
Me mua gjunjëzohen
Napoleonë dhe mbret

Lavire e shpirtit të dlirë
Të frymoj dashni
E bukur gjer në palcë
Jap frymë,e mirësi

Deri të vdes,
Kur të mos jem unë,
Nuk do të mbesë
As shpresë

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT