Saturday, July 20, 2024
BallinaVitrina e libritESAD MEKULI-ANDRRA E VAJZËS

ESAD MEKULI-ANDRRA E VAJZËS

ANDRRA E VAJZËS

Shushuritja e leht’ e t’panjohtunit më treti fare
dhe agime t’kaltërta andrrova…

E nëpër kunor lakmish për ‘limtare-
si lulja q’i jep qiellit lulzimin,
rinin ja dhurova.
Shkëlqyen yjet e qiellit si syt e tijë
të thellë dhe të ndritshm
dhe u shafit nën te e kërthnezta fuqi…

-Sonte shushurutja e leht’e t’panjohtunit
më treti fare
dhe agimet e kaltërta andrrova

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT