Saturday, July 20, 2024
BallinaLajmeKEDS njofton për punime në rrjet dhe ndërprerjen e rrymës për nesër

KEDS njofton për punime në rrjet dhe ndërprerjen e rrymës për nesër

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet, meqë rast neser do të ketë ndërprerje të energjisë-elektrike në disa vende.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

25.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Ferizaj

1.
Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Petrova (kodi 41046002) prej orës 10:00 deri ne ora 12:30
Vendet: Rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe Mullopolci.
Arsyeja: Vendosja e konzollave TM ne shtyllë beton1 dhe energjizimi I trafos 10/20kV,630kVA

3.
Në NS 35/10 kV Kaqanik në daljen 10 kV Bobi do të ndërprehet stabilimentin Strazhë . TS-et 10/0.4 kV qe mbesin pa furnizim me energji elektrike:
40043002217 – Kemjal elezi qendra nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002238 -Diabas nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002242- -Bob nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002057 -Halilallar nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002058 -Kotlin nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002059 -Kotlin (Rek – Sremçe) nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002060 -Laq nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002061 -Bush(Pustenik) nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002062 -Ipko nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002053 – Gajre nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002063 – Strazh-ts I vjeter nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002064 – Strazh – TS I ri nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002114 -TS Vehbi Lika nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002232 -TS blinaj nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002054 -Ivaj-TS I vjeter nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002055 -Vala 900 nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002056 -Ivaj TS- ri nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002108 – Ivaj TS- ri nga ora 09:00 deri në ora 14:00
40043002113 -Lagja zmak nga ora 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Bobi,Ivaja,Kotlina,Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.
Arsyeja: Montimi I shtyllave dhe ndarsit linjeor ne degzimin e Shtrazes

Gjakovë

1.
Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Opterusha (kodi 82000010) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00
Vendet: Fshatrat: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

2.
Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kijeva (kodi 82082007) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë..
Arsyeja: Revizion Trafov 0.4 kVshterngim I perqusve kontrollim per vaj

3.
Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi 80080013) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari, Tahir Efendija
Arsyeja: Kontrollimi dhe pastrimi I trafove

Prizren

1.
Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Zhupa (kodi 31000026) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq
Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndrrimi/perforcim i shtyllave te demtuara

Pejë

1.
Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Jashanica (kodi 52000003) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00
Vendet: Pograxh, Qupev, Jellovc, Resnik, Jashanica .si dhe BRRE-Led Light Tehnology
Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve TM, shtrengimi i rrjetit, montimi i ndërprerësit 400(A) në TS Gjurgjevik i madh 1

Gjilan

1.
Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet stabilimenti në Kabash dhe pa tension mbesin:
TS 10/04 kV Kabash-te Kisha (kodi 61067003063) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003064) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Kabash Blind (kodi 61067003075) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Kabash-Kulla (kodi 61067003076) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Binqa (kodi 61067003078) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Shushët (kodi 61067003079) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003080) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Debëlldeh-Hyrje (kodi 61067003081) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Debëlldeh-Hasanij(kodi 61067003082) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Arena Sport (kodi 61067003083) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Binqa e re (kodi 61067003084) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Kabash te varrezat (kodi 61067003087) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Debëlldeh-Qendra e skijimit (kodi 61067003088) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
TS 10/04 kV Islam Ferat Hyseni, Hidrocentrali te Shushtë (kodi 61067003351) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00
Vendet: Kabash,Buzvik,Binqa,Shushet,Debëlldeh,Arena sport.
Arsyeja: Ngritja e shtyllave të lakuara TM

26.11.2021
Punime në projekte investive

Pejë

1
Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Laxhëja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Lagjëja Lataj Carrabreg
Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Gjakovë

1
Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Beci (kodi: 80080010) prej ores 09:00 deri në ora 12:00
Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq
Arsyeja: Vendosja e izolatoreve per largimin e perçuesve ekzistues.

Punime nga palët e treta
Gjilan

1.
Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Mobimo Construct (kodi: 61067008501) prej ores 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit TU, sipas PEE

Prizren

1.
Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Korisha (kodi: 31000010) prej ores 10:00 deri në ora 13:00
Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve
Arsyeja: Vendosja e shtylles TM, sipasPEE

2.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet stabiliment dalja e Mushtishtit dhe pa tension mbesin:
TS 10/04 kV Dvoran (kodi 32000002019) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
TS 10/04 kV Pishina Mushtisht (kodi 32000002024) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
TS 10/04 kV Osmani Mushtisht (kodi 32000002026) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
TS 10/04 kV Delloc (kodi 32000002027) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
TS 10/04 kV Maqiteva I (kodi 32000002028) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
TS 10/04 kV Maqiteva II (kodi 32000002029) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
TS 10/04 kV Ismet Hajdari Delloc (kodi 32000002032) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
TS 10/04 kV Privat Mushtisht(te ura e Delovcit) (kodi 32000002039) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00
Vendet: Dvoran,Pishina,Mushtisht,Selloc,Maqitev,te ura e Delovcit.
Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re TM, sipas PEE

Pejë

1.
Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Istogu II (kodi: 54000007) prej ores 11:00 deri në ora 16:00
Vendet: Qzteti,Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, spitali dhe Lugu.
Arsyeja: Ndrrimi i kthinave TM, PEE.

Credit : /arbresh.info/

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT