Thursday, June 13, 2024
BallinaShowbizDonaldi dhe Beatrix shkëmbejnë puthjen e parë…

Donaldi dhe Beatrix shkëmbejnë puthjen e parë…

Afrimiteti i Donaldit dhe Beatrix është parë qdo ditë e më shume dhe eshtë diskutuar shumë.

Sot sapo shkembyen puthjen e parë .
E rikjtojme se donaldi para ca puntatave vetem se kishte pasur nje puthje me Bora zemanin .

Se si do të jetë rrugëtimi i kesaj dyshe , pritet në vazhdim …
TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT