Thursday, June 13, 2024
BallinaLajmeTash e një muaj Kosova është në krizë energjetike, financat janë shterur...

Tash e një muaj Kosova është në krizë energjetike, financat janë shterur deri në fund

“Varshmëria ndaj importit na ekspozon ndaj lëvizjes së  çmimeve të importit në tregjet ndërkombëtare, e çmimet në tregjet ndërkombëtare aktualisht janë të papërballueshme.
Kostot e importit si të tilla nuk janë paraparë gjatë shqyrtimit të fundit tarifor, prandaj, nevoja për mbështetje financiare për sektorin e energjisë është e domosdoshme dhe imediate.

Kriza më së lehti tejkalohet me bashkimin e forcave, dhe ne si kompani jemi të hapur për bashkëpunim dhe në gjetjen e një zgjidhje sa më të mirë për të gjithë”, thuhet në komunikatën e KEDS-it.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT