Saturday, July 20, 2024
BallinaKendi i fotografitFotografi i vitit 2021 Arian Mavriqi

Fotografi i vitit 2021 Arian Mavriqi

Ne perfundim të viteve zakonisht bëhet shpallja e njerëzve më të sukseshëm në shumë veprimtari jetësore si ne sport,art dhe,kulturë,Padyshim se fotografia është arti i se bukurës,dhe secili nga ne ka deshirë te bej fotografi të ndryshme nga jeta,pushimet apo nga natyra.Fotografi Arian Mavriqi është mjeshtër i artit të fotografisë fotot e shumta që ai i ka berë gjatë viteve e deshmojnë ketë.Natyra ,ambienti,kafshët sidomos bota e eger janë prezente në fokusin e tij si maestro i fotografisë.Ai ka arritur të përjetesoj momente të bukura dhe fotot e bëra nga ai na perngjajnë në piktura te gjalla.Redaksia e portalit Gazeta Ciceroni duke patur respekt edhe për fotografët e tjerë shqiptarë vendosi që të shpall fotografin Arian Mavriqin me epitetin Fotografi i vitit.Urime Arian

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT