Saturday, July 20, 2024
BallinaNgjyra jeteSolidariteti për Librin

Solidariteti për Librin

Një pronar biblioteke në Southampton të Anglisë po kërkon ndihmë pasi do të ndryshojë vendndodhjen e bibliotekës së tij për shkak të qirasë së lartë dhe dëshiron të lëvizë librat.Burri befasohet nga prania e më shumë se 250 personave në mesin e të rinjve, të moshuarve dhe invalidëve gjithashtu….Kompozitorët e zinxhirit njerëzor me mijëra libra transferojnë me dorë nga vendi i vjetër në vendin e ri 500 metra në një orë.Njerëz që e dinin vlerën e librit dhe e dinin vleren e diturisë dhe diturisë

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT