Sunday, July 21, 2024
BallinaLajmeNë këto vende do ketë ndërprerje të rrymës të enjten dhe të...

Në këto vende do ketë ndërprerje të rrymës të enjten dhe të premten

KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Kjo sipas KEDS-it, për shkak të punimeve që do të bëhen në rrjet.

Njoftimi i KEDS-it:

13.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1 (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr.Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin në NS Ulzat-1 Hajvali.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Betoni 1 (kodi: 40041002 ) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave për shkak të mbingarkesës.

2.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Fabrika e Gypave 2 (kodi: 40041008 ) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: 1 konsumator komercial në rrugën Reçakut 2.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave për shkak të mbingarkesës.

14.01.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV nr.31 Varrezat e Hebrenjëve (kodi: 11000013 ) në dy termine nga ora 10:30 deri 10:35 dhe nga ora 14:25 deri 14:30

Vendet: Varrezat e Hebrenjëve, Rezervoarët, Matiçani dhe Zllatari.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV nr.35 Bregu i Diellit 2 (kodi: 11000014 ) në dy termine nga ora 10:30 deri 10:35 dhe nga ora 14:25 deri 14:30

Vendet: Kodra e Diellit 2.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV J11 Matiçani (kodi: 19000041) në dy termine nga ora 10:30 deri 10:35 dhe nga ora 14:25 deri 14:30

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.7 (PR7-PR2) – kthina nr.J29 (kodi: 19000078) në dy termine nga ora 12:00 deri 12:05 dhe nga ora 14:55 deri 15:00

Vendet: një pjesë e rr. Enver Maloku, pjesë e rr. Muharrem Fejza, pjesë e rr. Shaqir Igrishta.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.7 (PR2-PR7) – kthina nr.J12 (kodi: 11000078 ) në dy termine nga ora 12:00 deri 12:05 dhe nga ora 14:55 deri 15:00

Vendet: një pjesë e rr. Xheladin Hana, një pjesë e rr.Rifat Berisha , një pjesë e rr.Ymer Prizreni, një pjesë e rr. Ndue Përlleshi, një pjesë e rr. Shaqir Igrishta.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

6.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS Lagjja e Spitalit 4/2 (kodi: 19000078222) nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: një pjesë e Lagjes së Spitalit në afërsi te Verona Akademi-së.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje në 20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

7.

Nga TS 35/10kV Besi do të ndërprehet:

LP 10kV Lluzhani (kodi: 10013011) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidoll, Tenezhdoll, Kazerme e FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Montim, demontim i shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT