Friday, May 24, 2024
BallinaVitrina e libritMimoza Nebiaj-Nese vertete te do...

Mimoza Nebiaj-Nese vertete te do…

Nese dikush,
Te do,
Dhe do vertete,
Te te shoh,
Do te takoje,
Edhe ne mos paste,
Kohe…
Do t’a gjej nje arsye,
Do te gjeje kohe,
Mundesi,
Dhe nje arsye tjeter,
Do t’a bej perleshur,
Cdo here,
Cdo perpjekje,
Per te ardhur tek tyyyyy…

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT