Thursday, April 18, 2024
BallinaVitrina e libritAsllan Miftari-SHKAKU

Asllan Miftari-SHKAKU

SHKAKU

Vetëm dy fjalë shkëmbyem mbrëmë
Dhe u ndamë pa u parë në sy
Plagë të rëndë, më shkaktoj ikja jote
U ndjeva keq, sikur qielli ra mbi kry !


Nuk e di kush e kishte fajin
Unë apo ti
Thonë që jetim është ai
Dhe askush nuk e mban..,- gjithësesi !


Sidoqoftë…- faji le të bjerë mbi mua
E tek unë ti të kthehesh përsëri
Për një zënkë të vogël, nuk shuhen dashuritë
Kur në shpirt ke ndjenjë e dlirësi !

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT