Saturday, July 20, 2024
BallinaVitrina e libritFadil H. Curri-FRYMËMARRJA E JETËS

Fadil H. Curri-FRYMËMARRJA E JETËS

FRYMËMARRJA E JETËS

I.
-Lind së bashku
me rrezet e diellit,
-kuptimi i vjen nga dora
nga ato që thurë vetë
-mendja po edhe zemra…
II.
-Eh ju o bijët e botës
mundohuni ti gjeni,
-dëshirat më të larta
që brenda vetës keni…
III.
-Ku e kanë madhështinë
fshehtësin dhe shkëlqimin,
-prandajë ne poetet
me të drejtë lirisht themi,
-se frymëmarrja e jetës
vjenë nga rrezët e Di-ell-it!

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT