Sunday, April 14, 2024
BallinaLajmeKEDS-i ka njoftuar se gjatë dy ditëve të radhës do të ketë...

KEDS-i ka njoftuar se gjatë dy ditëve të radhës do të ketë ndërprerje të enërgjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodhë për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

26.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva (H02) dhe TS 35/10kV Mazgiti (H01) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 18:00.

Vendet: Grashtice, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellsi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA” Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit

2.

Nga NS 220/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV FAN Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) në dy termine nga ora 10:00 – 14:00

Vendet:FAN-ZahirPajaziti,LetanciteRexha,Smajlovit,Bajqine,Kerpimeh, ,Rep.Pollate,Dvorisht,Sllatine,Reqice,Zhiti Sylevice,Breze,Trnavice,Murgull,Zakut,Metehi,Doberdol.

Arsyeja : Revizion i daljes.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pasjaku(kodi: 63000008) nga ora 10:30 – 13:00

Vendet: TS Pasjak, Pasjak Shkolla dhe TS Vaxheneti.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ferma (kodi: 63000011) nga ora 12:00 – 14:30

Vendet: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Smira (kodi: 61067006) nga ora 10:00 – 15:00

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smire Kulla, Smire Depo .

Arsyeja : Ndrrimi i transformatorit nga 100kVA ne 160kVA, ts-048 ne Smirë te Brrutët.

Prizren

1.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gorozhubi (kodi: 30035008) nga ora 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) nga ora 10:00 -15:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçusëve ne Pontin dhe ndrrim i izolatorëve Galicë.

Peja

1.

Nga NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja : Nderrimi i shtyllave të thyera.

27.11.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga NS 110/10kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresalci (Kodi: 63000010) nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet:Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit TM, sipas ZT.

Prishtinë

1.

NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Qershitë 2 (Kodi: 14000009341) nga ora 11:00-14:00

Vendet:Një pjesë e Rr.M25 te Restorant Qershijat

Arsyeja: Krijimi i daljes 1kV sipas PEE., sipas PEE.

2.

NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Besjana 1 në NS 10/0.4kV Stabiliment TS Parku nga ora 10:00 deri 15:00

NS10/0.4kV të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV Furra Laura(Rugova) (Kodi:14000001004)

NS 10/0.4kV Javori (Kodi:14000001003)

NS 10/0.4kV Tabet (Kodi:14000001006)

NS 10/0.4kVBeselicet (Kodi:14000001007)

NS 10/0.4kV Beselicet (Kodi:14000001349)

NS 10/0.4kV Kastratët ZPRR 2018 (Kodi:14000001314)

NS 10/0.4kV Duriqët ZPRR 2018 (Kodi:14000001315)

NS 10/0.4kV Blakqoret (Kodi:14000001005)

Vendet:Nje pjesë e rr.Skenderbeu,Te Laura,te Beselicët,Te Duriqët,Te kastratët,Te Blakqoret,Te javori.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE

3.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Sizmir (Kodi: 19000026230) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Objekti banesor Rezidenca Gjermane.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

TË NGJASHME

Komento

Shkruani komentin
Shkruani emrin

TË FUNDIT